Champions

Sense sorpresa a Anfield

Liverpool 3 Benfica 3

LIVERPOOL:Alisson, Gómez, Matip, Konaté, Tsimikas, Henderson (Fabinho, 57’), Keita, Milner (Thiago, 57’), Luis Díaz (Mané, 66’), Diogo Jota (Salah, 57’) i Firmino (Origi, 91’).BENFICA:Vlachodimos, Gilberto Junior (Gil Dias, 91’), Otamendi, Vertoghen, Grimaldo, Weigl, Taarabt (Joao Mário, 66’), Éverton (Almeida, 91’), Gonçalo Ramos (Paulo Bernardo, 78’). Gonçalves i Darwin Núñez.GOLS:1-0 (21’) Konaté. 1-1 (32’) Ramos. 2-1 (55’) Firmino. 3-1 (65’) Firmino. 3-2 (73’) Yaremchuk. 3-3 (82’) Darwin Núñez.ÀRBITRE:Serdar Gozubuyuk.T.G:cap.T.V:cap.

No va donar lloc a la sorpresa, el Liverpool, ahir a Anfield, i després d’un empat (3-3) contra el Benfica en un matx en què va anar guanyant per 3-1, va segellar l’accés per a les semifinals, on l’espera el Vila-real. El conjunt dirigit per Jürgen Klopp tenia una bona renda de l’anada (1-3), i fins i tot es va permetre el luxe de fer rotacions. Així, titulars habituals com Alexander-Arnold, Van Dijk, Robertson, Mané, Fabinho, Thiago o Salah, van ser suplents i només els quatre últims van disputar minuts jugant en la segona meitat. El Benfica, com a Da Luz, va lluitar, però no en va fer prou, i s’acomiada de la competició després d’haver-hi fet un bon paper, classificant-se en la primera fase en un grup en què hi havia el Barça i desfent-se en els vuitens de final de l’Ajax. Al Liverpool, un dels candidats, no el va poder superar, perquè ahir obtenir alguna cosa en la tornada hauria estat una gesta de dimensions siderals. Tot i això, va competir, malgrat no anar mai a davant; Ramos (32’) va igualar el gol inicial de Konaté (21’) en la primera part, i després del descans, Firmino, amb dos gols seguits (55’ i 65’) va sentenciar, encara que Yaremchuk (73’) i Darwin Nuñez (81’) van maquillar amb l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)