Més futbol

El Liverpool supera el City i jugarà la final de la copa (2-3)

Amb un calendari sense treva, el Liverpool i el Manchester City s’han tornat a veure les cares, en una de les semifinals de la FA Cup, a Wembley. El conjunt de Pep Guardiola, després del desgast del Wanda Metropolitano, ha perdut contra el Liverpool, que ha arribat al descans amb la feina gairebé feta (0-3) però ha patit en la recta final.

Klopp ha fet un onze més habitual que Guardiola, i Konaté ha marcat el 0-1 aviat, en un córner (9’). Un greu error del porter Steffen, avui titular, ha generat el 0-2 de Sadio Mané (17’), que també ha marcat el tercer amb una molt bona rematada (45’).

Just després del descans, Grealish ha marcat l’1-3, que ha deixat una segona part més oberta. El 2-3, de Bernardo Silva després d’una jugada de Mahrez, no ha arribat fins al minut 90. En l’afegit, Fernandinho, Mahrez i Sterling han buscat l’empat. Amb el City abocat a l’atac, Salah i Firmino haurien pogut fer el 2-4.

L’altra semifinal la juguen demà el Chelsea i el Crystal Palace.