Més futbol

S’escapa en la pròrroga

Futbol. Copa juvenil. L’Espanyol perd la final contra el Madrid per un gol en el minut 94

Espanyol 1 R. Madrid 2

ESPANYOL:Iker Venteo, Carlos, Ian (Marco, 105’), Miranda (Salguero, 96’), Grabulosa (Pol Garcia, 72’), Grau (Ussu, 96’), Sergio (Sando, 105’), Luca, Simó, Armand (Isaac, 72’) i Miguel.REAL MADRID:Diego Piñeiro, Calleja, Obrador (Manu, 72’), Asencio, Marvel, Villar, Gonzalo, Manuel Ángel (Víctor, 89’), Lorenzo (Nakai, 62’), Bruno Iglesias (Édgar, 96’) i Álex Jiménez (Ferran, 45’).GOLS:1-0 (7’) Miguel. 1-1 (9’) Lorenzo. 1-2 Nakai (94’).ÀRBITRE:García Riesgo.PÚBLIC:1.546 espectadors a l’Anxo Carro de Lugo.

L’Espanyol juvenil va estar ben a prop d’aixecar la cinquena copa de la seva història, quan ja fa 10 anys de l’última. La final contra el Madrid, disputada a Lugo, va ser de màxima igualtat, i es va decidir amb un golàs del japonès Pipi Nakai en el minut 94, ja en la pròrroga.

Els blanc-i-blaus es van avançar gràcies al gol de Miguel Carvalho amb un potent xut amb l’esquerra. Però la rèplica del Madrid va ser ràpida, mitjançant Lorenzo. L’Espanyol va dominar en la segona part i va crear ocasions. La més clara, en un gol anul·lat a Miranda per fora de joc (57’). Ja en la pròrroga, Nakai va fer un xutàs que va entrar per l’escaire. Els blanc-i-blaus es van abocar a l’atac però no van tenir encert.