Més futbol

El Barça vol el triplet

El MIC 2022 posarà el punt final aquest matí a l’estadi municipal de Palamós amb la disputa de les finals més esperades, les de les categories infantil A (10 h), cadet A (11.15 h) i juvenil A (12.30 h). Qui es pot convertir en el gran protagonista és el Barça, que, després de guanyar ahir el títol en la categoria aleví de futbol 11, aquest matí disputarà les finals infantil i cadet, disposant així de l’oportunitat d’aconseguir un triplet i superar els dos títols que va aconseguir ahir l’Espanyol, que ja no aspira a cap més després que els equips infantil i cadet fossin eliminats en la jornada d’ahir.

La primera final del dia, la de la categoria infantil, és la que té més cartell sobre el paper, ja que enfrontarà el Barça contra l’Atlético de Madrid. Els blaugrana ahir van eliminar el Manresa i el Sabadell, mentre que els matalassers van deixar pel camí el Castelldefels i el Mercantil.

La segona final del dia, la de categoria cadet, enfrontarà el Barça contra el Granollers, la gran sorpresa d’aquesta edició. El conjunt vallesà va eliminar ahir el Cornellà en els quarts de final i en la semifinal va tombar el València. En els dos partits els vallesans es van classificar gràcies a la tanda de penals. Per la seva banda, el Barça va eliminar el CP Sarrià en els quarts i en la semifinal l’Espanyol, en un dels partits més destacats de la jornada d’ahir a banda de les finals (4-2).

Per tancar la jornada es disputarà la final de la categoria juvenil entre l’Athletic, que va superar les eliminatòries contra el Sevilla i l’Sports Academy, i el Julián Vasquez, un equip colombià que va eliminar el Lloret i el B1 Soccer en els penals.

INFANTIL A
(Quarts) Espanyol-Mercantil 0-1 Atlético-Castelldefels 0-0 (2-0) Barça-Manresa 1-0 Sabadell-Vic Riupr. 2-0
(Semifinals) Mercantil-Atlético 0-3 Barça-Sabadell 2-0
(Final) Atlético-Barça 10 h
CADET A
(Quarts) Barça-CP Sarrià 3-0 Espanyol-Mercantil 0-0 (5-3) UE Cornellà-Granollers 1-1 (1-3) València-Celta 1-0
(Semifinals) Barça-Espanyol 4-2 Granollers-València 0-0 (4-3)
(Final) Barça-Granollers 11.15 h
JUVENIL A
(Quarts) Sevilla-Athletic 1-1 (4-5) Sports Ac.-Vila-real 1-0 Fornells-B1 Soccer 0-2 J. Vasquez-Lloret 0-0 (4-3)
(Semifinals) Athletic-Sports Ac. 2-0 B1 Soccer-J. Vasquez 1-1 (7-8)
(Final) Athletic-J. Vasquez 12.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)