1a divisió FEF

El Cornellà suma un punt per continuar creient (0-0)

Empat de mèrit del Cornellà contra el tercer classificat del grup, el Vila-real B. Un rival que a la primera volta va passar per sobre dels verds (3-0) i que és ferm candidat a l’ascens.

Ha estat un partit molt igualat, tot i que el Cornellà ha anat de més a menys. El conjunt de Gonzalo Riutort s’ha apuntat les primeres ocasions. Primer ha estat Àlex Zalaya amb un potent xut de falta (8’). Dos minuts després, la defensa del Vila-real B ha tret sobre la línia de gol una vaselina de Gil Muntadas quan el públic ja cantava el gol. A partir d’aquí, els groguets han despertat i també han tingut les seves oportunitats per obrir la llauna sense èxit.

Al segon temps, el Cornellà ha controlat bé els atacs del Vila-real B. Els de Riutort n’han tingut una a rematada de Christian, però la pilota ha sortit per damunt del travesser. Les ocasions més clares han estat pels visitants: un cara a cara d’Arana davant Anacker, que ha posat el puny per evitar el 0-1 (71’), i, ja al darrer minut, una rematada de Jackson que Borja ha tret gairebé sota pals.

Amb aquest empat, els verds continuen en zona de descens, empatats a punts amb el Sevilla Atlético, que marca la salvació.