1a divisió FEF

El Sabadell trenca una ratxa de quatre victòries consecutives contra l’Andorra (2-1)

El Sabadell arribava a aquest partit amb un gran moment de forma i confiança, després d’encadenar quatre victòries consecutives. Algunes d’elles de gran mèrit, com la que van aconseguir davant l’Abacete, aleshores el líder de la categoria, a la Nova Creu Alta. Avui, però, han vist estroncada la seva ratxa amb la derrota contra l’Andorra, en un partit on els locals han estat més actius i dominadors.

El Sabadell ha deixat des d’un inici la possessió a l’Andorra i s’han tancat al darrere defensant i esperant una contra. Aquest pla no els hi ha sortit com s’esperaven, ja que des d’un inici han començat a patir de valent. Als vuit minuts els andorrans han tingut una doble ocasió on ha estat fonamental les grans aturades del porter visitant. Després d’aquest primer avís, a la segona que han tingut i a la sortida d’un córner, Carlos Martínez ha avançat als locals amb una gran rematada de cap que ha entrat per tot l’escaire. Aquesta diana ha fet reaccionar als arlequinats, que han començat a voler tenir la pilota i ser ells el que portessin el domini del joc. Això ha provocat que disposessin d’alguna ocasió, però cap clara. Quan semblava que el partit es començava a igualar, l’Andorra ha marcat el segon en el minut 30. L’autor ha estat Marc Fernándex, l’ex del Sabadell, que ha rematat amb potència i col·locació una bona centrada des de la dreta. Els arlequinats no han tirat la tovallola i han seguit insistint. El premi els hi ha arribat en el 41’ quan Aguza ha escurçat la diferència amb un xut potentíssim des de la frontal de l’àrea. Amb aquest 2 a 1 s’ha arribat al descans.

A la represa, els andorrans han sortit més endollats i creant constantment ocasions de molt perill. La més clara al 57’ amb un xut de Rubén Bover, que Emilio Bernad ha hagut de volar per treure-la. Tres minuts després, Bernad ha tornat a ser providencial traient l’esfèrica sobre la línia de gol en dos temps. En els últims deu minuts el Sabadell ha intentat a la desesperada aconseguir el gol de l’empat que els hi pogués donar la posició de “play-off” en la classificació. Jacobo ha intentat el gol de la jornada amb un xut des del mig del camp que ha sortit fregant el travesser. Amb aquesta derrota el Sabadell queda fora de posicions de “play-off”, però encara li quedaran cinc partits per aconseguir-ho.