Champions

Avantatge mínim del Lió en l’altra semifinals de la Champions femenina (3-2)

La segona semifinal de la Women’s Champions League està molt més oberta que la del Barça contra el Wolfsburg. L’Olympique de Lió s’ha imposat al PSG (3-2) però tindrà feina en el partit de tornada. Ha començat marcant el conjunt parisenc, mitjançant Katoto (6’). Les locals han capgirat el marcador en la primera part, amb un gol de penal de Renard (23’) i un de Macario (34’). En la segona part, ha arribat el gol còmic, en un malentès terrible entre una defensa i la portera del PSG que ha significat el 3-1, també de Macario (51’). Les parisenques, però, han aprofitat un penal per mans marcat pel VAR per fer el 3-2, mitjançant Dudek (58’).