3a divisió FEF

El Manresa, a només un punt de l’ascens

3a divisió FEF. Els manresans guanyen el Peralada i toquen el títol, però un gol de l’Olot en el minut 93 mantindrà l’emoció fins el final

El conjunt del Bages va guanyar el seu partit contra el Peralada (1-0) i hauria pogut cantar el títol i l’ascens a segona divisió FEF si Xavi Ferrón no hagués marcat el gol de la victòria de l’Olot en el 93. Els olotins van tirar d’èpica per sumar els tres punts contra el Vilassar i obliga als de Ferran Costa a puntuar al camp de l’Hospitalet en l’última jornada. Els riberencs s’estaran jugant la classificació per al play-off després de vèncer al Figueres amb una diana de Sehou en el 94. Amb aquesta diana l’Hospitalet tindrà manté opcions de superar el Sant Andreu, que va perdre dissabte, en l’última jornada.

La zona baixa, calenta

El triomf de l’Hospitalet a Vilatenim deixa molt tocat el Figueres, que cau a la zona de descens i en l’última jornada visita precisament el Sant Andreu. El beneficiat és el Granollers, que gràcies a una victòria també en els minuts finals al camp del Girona B surt de la zona de descens i depèn de si mateix en l’última jornada a casa contra la Pobla per evitar el descens directe. Una altra cosa serà el perill dels descensos compensats, i és que els vallesans ja no poden avançar cap posició més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)