Ferrón hi posa l’èpica

3a divisió FEF. El figuerenc marca el 2-1 en el 93’ i l’Olot encara podria aconseguir el títol, ja que obliga el Manresa a puntuar contra l’Hospitalet

Olot 2 Vilassar 1

OLOT:Batalla, Aimar, Gerard (Enric Vallès, 84’), Bigas, Èric Callís, Terma (Moha, 89’), Ot Serrano, Ferri, Eloi, Xumetra (Ferrón, 63’) i Arranz (Kilian, 63’).VILASSAR:Andrés Díez, Joel Bona, Martín, Alba (Marc Río, 46’), Galeano, Dani Ruiz, Hicham (Arenas, 46’), Gonpi, Ángel (Ali, 71’ (Pime, 84’)), Soufi (Èric Ruiz, 46’) i Pandiani.GOLS:1-0 (36’) Arranz. 1-1 (73’) Marc Río. 2-1 (93’) Ferrón.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:a Martín, del Vilassar.T.V.:cap.PÚBLIC:1.023 espectadors al municipal d’Olot.COMENTARI:L’Olot va recórrer a l’èpica, una vegada més, i va sumar tres punts vitals que el mantenen en la lluita pel títol de lliga i l’ascens directe a segona divisió FEF. Una diana de Xavi Ferrón en el temps afegit va deixar el Manresa amb un pam de nas, ja que la victòria dels manresans a casa contra el Peralada obligava els olotins a guanyar si no volien que el rival assolís el títol i l’ascens. La primera part va ser plana. El Vilassar es va dedicar a defensar amb molt d’ordre i a l’equip dirigit per Manix Mandiola li va costar generar joc ofensiu. Xumetra i Arranz no aconseguien connectar en l’atac, i el joc per bandes no podia desestabilitzar la defensa contrària, fins que Arranz, molt desencertat fins llavors, va treure’s de la màniga una rematada complicadíssima a dins de l’àrea per superar l’estirada d’Andrés Díez (36’). La segona meitat va mantenir la tònica però els maresmencs van millorar i van jugar més a prop de l’àrea garrotxina, sense crear excessiu perill. De fet, va ser l’Olot l’equip que més a prop va estar del gol després d’una gran jugada d’Eloi, que va desfer-se de diversos rivals i va provar un xut que Andrés va desviar (51’), o Kilian, en la més clara, que va engaltar un llançament fort i sec que va impactar al pal esquerre (73’). Un minut després de la immillorable ocasió volcànica, el Vilassar va penetrar per banda dreta i Marc Río va aprofitar la centrada al cor de l’àrea per emmudir el municipal. A la desesperada i amb més cor que cap, Xavi Ferrón, espès en les jugades anteriors, va posar el cap a centrada d’Eloi Amagat per fer esclatar d’eufòria els aficionats i donar una vida més a l’equip, que descansa en l’última jornada i haurà d’esperar que el Manresa perdi al camp de l’Hospitalet per guanyar el títol i pujar a segona divisió FEF.