3a divisió FEF

La Unió Esportiva Sants continua amb la celebració del seu centenari

Aquest 2022 la Unió Esportiva Sants compleix cent anys. Per això, enguany han organitzat diversos actes per commemorar el centenari d’aquest club barceloní. El primer d’ells va tenir lloc el 16 de març amb l’acte inaugural a la seu del districte de Sants-Montjuïc. Demà, 26 d’abril, dia exacte en què se celebra la fundació del club, es farà l’acte central de celebració amb una taula rodona en què participaran exjugadors i exentrenadors del club. Ja està confirmada la participació de Sandro Rossell, Jaume Creixell, Marc Serrano, Xavi Torres, David Belenguer i Pep Marguí. Aquest acte se celebrarà a les 19 h a la sala d’actes de les Cotxeres de Sants. Al mateix lloc també es podrà visitar fins el 30 d’abril una exposició històrica dels cent anys de l’entitat.

Finalment, les activitats per celebrar aquest aniversari acabaran el cap de setmana del 28 i 29 de maig, en què la Unió Esportiva Sants organitzarà unes jornades esportives als camps de la Bàscula i de l’Energia, els dos estadis on l’equip hi ha jugat des que va abandonar Magòria l’any 2009.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)