Champions

El Madrid surt viu de Manchester (4-3)

El Real Madrid ha sortit viu del feu del Manchester City. I és que el conjunt madridista ha perdut (4-3) però pot donar gràcies del resultat ja que l’equip dirigit per Pep Guardiola ha estat molt superior, li ha generat múltiples ocasions de gol i, de fet, l’hi ha ficat quatre gols, però els blancs, sense massa arguments, sempre han acabat responent, aprofitant, sobretot, la feblesa defensiva dels anglesos.

Des del principi ja s’ha assenyalat la tònica del partit, amb el City que ha començat fort i mitjançant Kevin de Bruyne (2’) s’ha avançat. El belga ha rematat de cap una centrada de Mahrez i ha reforçat el pla dels sky blue, que s’han fet amb la pilota, han jugat a camp rival, on han recuperat de seguida quan han perdut i han tancat a un Madrid totalment desorientat. De seguida ha arribat el segon, mitjançant Gabriel Jesús (10’) a passada de De Bruyne i s’entreveia la golejada ja que Mahrez i Foden han tingut sengles ocasions per fer el tercer però el Madrid té a Benzema, que està il·luminat. No havia pràcticament donat notícies doncs el conjunt blanc en atac quan l’atacant francès (33’) ha caçat una esfèrica de Mendy i s’ha inventat un golàs que ha tornat a ficar els seus en el partit i en l’eliminatòria.

La segona part ha iniciat com la primera, amb el City collant. Mahrez i Foden, un altra vegada, han tingut el tercer; l’algerià ha xutat al pal i l’anglès ha recollit el refús sense porter i ha estavellat el xut contra Carvajal. S’ha pogut rescabalar, de seguida Foden (53’) marcant de cap a centrada de Fernandinho. El Madrid però ha tornat a colpejar, via Vinicius (55’) que ha escurçat distàncies després d’una bona jugada individual.

Ha seguit però dominant l’equip dirigit per Pep Guardiola, que ha tornat a obrir escletxa amb el quart amb una fuetada de Bernardo Silva (74’). Semblava sentenciat ja el matx, però el conjunt blanc ha tornat a acostar-se en el marcador amb un gol de penal per unes mans de Laporte. Benzema (83’) no ha perdonat la pena màxima i l’eliminatòria es decidirà dimecres vinent al Santiago Bernabéu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)