1a divisió FEF

El Sabadell s’imposa al derbi català contra el Nàstic (2-0)

Derbi català vibrant el que s’ha viscut aquesta tarda a la Nova Creu Alta. I és que no era per menys. Tant el Sabadell com el Nàstic de Tarragona es jugaven molt. Tots dos conjunts arribaven empatats a 49 punts i amb l’objectiu de guanyar per no despenjar-se de la part alta de la classificació i continuar somiant amb el play-off. Amb la victòria dels de Pedro Munitis, els arlequinats se situen quarts en zona de promoció d’ascens.

Des del primer instant el partit ha estat d’una altíssima intensitat. El Nàstic és el que ha tingut les dues primeres més clares. Al minut 6 Dani Romera ha rematat de primeres des del balcó de l’àrea un servei de banda de Joan Oriol que ha sortit fregant el pal. Poc després, els granes han tornat a posar la por en el conjunt local amb una jugada assajada que ha acabat amb Marc Trilles sol davant el porter, però ha rematat caient a terra i el xut s’ha escapat per sobre la porteria. Amb aquestes dues arribades, el partit encara s’ha escalfat més. Tots dos equips han buscat amb insistència la porteria contrària, però el gran ritme que portaven ha fet que també s’hagin vist moltes imprecisions. El minut 30 ha estat de bogeria. Primer el Nàstic ha tingut una doble ocasió claríssima. Dani Romera ha rematat al travesser una centrada de Nil, i en la mateixa jugada Pablo Fernandez l’ha tornat a tenir amb un xut que ha tret de miracle Emilio. El Sabadell en el contraatac ha estat a punt de fer el primer de les botes d’Aarón Rey, però Manu García ha refusat amb el peu. L’últim tram de la primera part no ha tingut més història i s’ha arribat al descans amb el marcador inicial.

Només començar la segona part el Sabadell s’ha avançat amb una gran rematada de cap de Jacobo des del punt de penal. El Nàstic no ha abaixat els braços i ha seguit remant per buscar l’empat. Al 58’ han tingut una ocasió claríssima amb un xut de Dani Romera que ha sortit per sobre el travesser. Quan semblava que estava a prop la diana dels visitants, ha arribat el gol de la tranquil·litat pels locals. Jacobo ha conduït un gran contracop i ha assistit a Aarón Rey, que aquest, en l’u contra u davant el porter, ha definit a la perfecció i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. El 2 a 0 ha deixat tocat el Nàstic, que tot i que ha continuat buscant generar perill, han estat els arlequinats els que han tingut les més clares per sentenciar el matx.