Territorial

Joan Soteras presenta 840 avals en una demostració de força

No hi havia cap dubte que l’actual president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, aconseguiria els 121 avals que es necessitaven presentar aquesta tarda per passar de ser precandidat a candidat. El sabadellenc així ho ha fet, i s’ha enfilat fins els 840 avals, fent una demostració de força que el situa com a gran favorit a guanyar les eleccions. “És una xifra molt important i estic molt satisfet de la feina que han fet tots els que seran directius un cop sortim elegits. Hem treballat molt bé el territori perquè hi ha zones en què hem arribat al 90 per cent dels avals. En total estem en el 70 per cent dels clubs”, ha comentat Joan Soteras en el moment de l’entrega dels avals, abans de dir clarament perquè ha de seguir sent el president: “Crec que no hi ha dubte. Els clubs saben que s’ha treballat bé i quina és la candidatura que ha de seguir governant. Aquest és l’aval de veritat que porta la nostra junta directiva.”

Aquests avals hauran de ser validats per la junta electoral en les properes hores, i segurament fins dilluns no es farà la proclamació oficial dels candidats a la presidència de la FCF, però amb els 840 presentats no hi ha dubtes que l’actual president passarà el tall amb solvència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)