1a divisió FEF

El Sabadell conquereix el Johan (0-2)

La marea arlequinada ha sortit victoriosa. El Sabadell s’ha imposat al Barça B en un Estadi Johan Cruyff tenyit dels colors del conjunt vallesà. L’equip de Pedro Munitis s’aferra a la quarta plaça i al ’play-off’ d’ascens.

La primera meitat ha estat igualada, amb intensitat però dificultats per generar perill a les àrees. Qui més ha fregat el gol ha estat el Barça B, amb una triple ocasió inversemblant (11’). Aranda ha efectuat una falta lateral amb una rosca que entre Emilio i el travesser han rebutjat. La pilota ha quedat solta dins l’àrea i Jandro Orellana l’ha tornat a penjar perquè algun company rematés. Ho han fet Ramos Mingo, però un defensa ha tret l’esfèrica gairebé sota pals, i després Mika Mármol, però el pal ha escopit la pilota. La millor del Sabadell ha arribat en la darrera acció del primer temps. Guillem Molina ha rematat un córner i Carevic, amb una mà providencial, ha evitat el 0-1.

La segona part ha començat amb una acció decisiva. Mika Mármol ha comès penal sobre Arón Rey i Jacobo González ha enganyat Carevic des dels onze metres per avançar als arlequinats. Sergi Barjuan ha mogut peces a l’atac amb l’entrada de Fabio Blanco i el Barça B n’ha tingut dues de molt clares, i en boca de gol, a les botes de Ferran Jutglà. El davanter blaugrana ha enviat una rematada al travesser (61’) i una altra que ha anat fora per poc (65’). Tot i els canvis ofensius, el filial blaugrana no ha pogut perforar la porteria arlequinada i Kaxe ha posat la sentència al temps afegit aprofitant un regal de Balde. El conjunt de Pedro Munitis treu ara quatre punts al Barça B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)