1a divisió FEF

Victòria vital per a l’esperança

1a FEF. El Cornellà aconsegueix sumar els tres punts contra el Sanluqueño i s’apropa a la salvació

Cornellà 1 Sanluqueño 0

CORNELLÀ:Anacker, Valín, Dorca (Andreu Hdez., 52’), Chiki (Baldrich, 86’), Jairo (Víctor Fdez., 64’), Zalaya, Gil Muntadas (Mancuso, 86’), Isaac Nana, Borja García, Albizua, Gonpi (Rulo Prieto, 52’).SANLUQUEÑO:Falcón, Javi Duro (Alfonso, 63’), Javi Barrio, Pelón, Navas (Edu Oriol, 46’), Theo (Hassane, ’83), Lolo, Toni García (Chicho, 73’), Miguelete, Armental (Guiza, 63’), Julen Azkue.GOLS:1-0 (19’) GonpiÀRBITRE:Muñoz Piedra. T.G.: A Navas, Javi Barrio, Alfonso i Lolo del Sanluqueño.PÚBLIC:1.500 espectadors

L’afició local va fer un ple absolut al Nou Municipal de Cornellà per animar l’equip en un partit transcendental per intentar evitar el descens a segona FEF.

Els jugadors van respondre i van aconseguir una victòria molt important contra l’Atlético Sanluqueño per 1 a 0, un gol marcat per Gonpi en el minut 19’ arran d’una gran jugada de Chiki per la banda esquerra i una passada que ja suposava mig gol.

La connexió Chiki-Gonpi va marcar les diferències en l’atac del Cornellà, que només va veure perillar el resultat en una falta lateral del Sanluqueño en el temps afegit.

Aquest quart gol en lliga de Gonpi fa que el Cornellà, ara mateix, estigui només a un punt de la salvació, també per la derrota del Sevilla Atlético al camp de l’Algesires, a falta de tres jornades per acabar la temporada.