3a divisió FEF

El primer capítol, com si fos l’últim

3a divisió FEF. El Girona B busca la classificació per a la final de la fase catalana contra el San Cristóbal (18 h)

San Cristóbal Girona B

SAN CRISTÓBAL:Fermín, Ricki, Max Llovera, Óscar Sierra, Tom Lansana, Sergi Martínez, Tino Mendoza, Mario Domingo, Mario Cantí, Aarón Bocardo i Àlex Poves.GIRONA B:Jona Morilla, Sergi Benítez, Monjonell, Biel Farrés, Palacios, Nil Sauret, Àlex Sala, Pau Víctor, Ureña, Gabri i Dawda.LLOC I HORA:Can Rosés (Rubí), a les 18 h.ÀRBITRE:Pujol Prat.

El Girona B no té marge d’error. Si el filial gironí vol aconseguir l’ascens a segona divisió FEF està obligat a guanyar els tres partits consecutius del play-off d’ascens. El primer capítol és el d’avui, contra el San Cristóbal. En cas de passar, el segon serà la setmana que ve en la final de la fase catalana, i llavors l’esperaria el tercer contra el campió del play-off d’un altre grup. “No es pot fallar, però algú ha de pujar i intentarem fer tres partits perfectes”, avisava el tècnic del Girona B, Axel Vizuete, en la prèvia del matx d’avui.

Per avançar en l’objectiu, doncs, el filial gironí ha de superar avui el San Cristóbal al municipal de Can Rosés, a Rubí –sobre una gespa que ha aixecat moltes queixes–. L’empat no serveix, i és que com a quart classificat si es mantingués l’empat després de la pròrroga el Girona B estaria eliminat. No serà fàcil. Els gironins no ho han aconseguit en tota la temporada. En la primera volta, a Terrassa, van perdre 2-1, mentre que a Riudarenes van empatar a zero. “Tenen unes característiques molt marcades perquè fa anys que tenen el mateix entrenador. Són jugadors molt físics en totes les posicions i tenen una mentalitat de màxim nivell que entrenen des del primer dia. A partir d’aquí no és un equip que només tingui joc directe, i és que si no els pressiones bé saben fer bon futbol i són un equip amb una pressió molt intensa”, analitza el tècnic, que comptarà amb tots els jugadors amb fitxa del filial que habitualment estan al primer equip.

LA PRÈVIA

El San Cristóbal és un equip molt físic, però no només té el joc directe. Si no pressionem com toca, poden jugar molt bé a futbol
Arribem en el nostre millor moment i estem traduint les sensacions en gols
Axel Vizuete
entrenador del girona B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)