1a divisió FEF

El Nàstic guanya amb solvència al Linense (5-1)

1a divisió FEF El conjunt grana tomba al Linense amb un hat-trick de Dani Romero i continua viu per entrar a la zona de promoció. Al Nàstic li queden tres partits per eixugar dos punts.

El Nàstic de Tarragona ha aconseguit una victòria solvent al Nou Estadi contra el Linense (5-1). L’equip grana es retroba amb les bones sensacions després de tres jornades sense obtenir la victòria; l’última victòria va ser fa un mes a casa contra el Castelló.

El matx ha començat amb el gol local després d’una bona jugada ràpida de Robert Simón. El jugador figuerenc, Pedro Del Campo, ha estat l’autor de la primera diana. Al minut vint-i-dos, Dani Romero ha caçat una pilota a l’àrea petita i ha posat més terra pel mig amb el segon gol.

Al minut trenta-un, Delmonte ha vist la vermella directa i ha deixat al seu equip amb deu jugadors. El Nàstic ho ha aprofitat per posar una marxa més i asfixiar al rival a la seva pròpia àrea. Malgrat el perill generat, el conjunt de Raül Agné ha arribat al descans sense anotar cap gol més.

A la represa, el partit s’ha endurit una mica. La Balona ha trobat l’acció del gol en un córner, l’autor ha estat Jesús Muñoz al minut tres de la segona part. El Nàstic no ha trobat la tranquil·litat fins al tram final del partit on Dani Romero ha anotat dos gols per completar el ’hat-trick’.

Pablo Fernández ha posat la cirereta al marcador amb un cop de cap per celebrar la victòria amb les més de vuit mil persones que han anat al Nou Estadi a animar.

El Nàstic se situa vuitè a dos punts del Linares que marca la zona de play-off. A l’equip català li queden tres jornades per intentar entrar a la zona de promoció d’ascens a la segona divisió. El pròxim partit serà contra l’Albacete, rival que ocupa la tercera plaça.