El Girona B supera el San Cristóbal i es cita amb l’Olot

‘Play-off’ d’ascens a 2a divisió FEF. Un gol d’Adri Gené classifica el filial gironí per la final de la fase catalana de diumenge que ve

El Girona B serà qui s’enfrontarà a l’Olot diumenge que ve a la final de la fase catalana després de superar per la mínima en la semifinal el San Cristóbal (0-1), que diu adeu al somni de l’ascens a 2a divisió FEF. El filial gironí ha estat el just vencedor perquè ha dominat la major part del partit, i fins i tot ha fallat un penal, però en els minuts finals el San Cristóbal ha tingut clares ocasions per empatar i forçar la pròrroga.

El guió del partit ha quedat clar des de l’inici, i és que el Girona B ha tingut el control de la possessió des del xiulet inicial, mentre que el San Cristóbal ha mantingut l’ordre defensiu esperant la seva oportunitat. De fet, els egarencs han tingut les primeres ocasions amb xut llunyans, però després el Girona B ha decantat la balnça. Primer ha disposat d’un penal que no ha acabat amb gol per la gran aturada de Segura a Pau Víctor (23’), i després, ja en l’última acció de la primera part, Adri Gené h marcat el 0-1 aprofitant una pilota morta.

En la segona part el domini del Girona B, en els primers compassos, ha estat absolut i ha tingut ocasions per fer el segon. Amb el pas dels minuts el San Cristóbal, lògicament, ha fet un pas endavant amb el joc directe i ha tingut alguna ocasió per empatar. Les més clares en el tram final. Primer l’han tingut Mario Cantí i Ricki, però la més clara ha estat del mateix Mario Cantí en el minut 94, però Lluc Matas ha fet una grandíssima aturada per evitar el gol i donar la classificació al Girona B.