3a divisió FEF

El premi del talent i el sacrifici

‘Play-off’ d’ascens a 2a divisió FEF. El Girona B jugarà contra l’Olot la final de la fase catalana després de superar el San Cristóbal gràcies a una solitària diana d’Adri Gené

San Cristóbal 0 Girona B 1

SAN CRISTÓBAL:Segura; Óscar Sierra, Ricki, Max Llovera, Domingo; Carrasco, Tino Mendoza (Ashot, 83’), Mario Cantí; Abde, David Toro (Aarón, 64’) i Àlex Poves (Tom, 64’).GIRONA B:Lluc Matas; Sergi Benítez (Oriol Comas, 91’), Monjonell, Biel Farrés, Sulei; Àlex Sala, Mate (Marc Fuentes, 80’); Adri Gené (Gabri, 72’), Pau Víctor, Ureña (Arnau Farnós, 91’); i Richmon (Dawda, 72’).GOLS:0-1 (45’) Adri Gené.ÀRBITRE:Pujol Prat.T.G.:A Tino Mendoza, Óscar Sierra i Ricki, del San Cristóbal; i a Adri Gené, Àlex Sala, Pau Víctor i Lluc Matas, del Girona B.PÚBLIC:Un miler d’espectadors a Can Rosés (Rubí), amb majoria aclaparadora d’aficionats del San Cristóbal.

El Girona B jugarà diumenge que ve contra l’Olot la final de la fase catalana del play-off d’ascens a 2a divisió FEF. El filial gironí no va fallar en el primer capítol contra el San Cristóbal, ja que una diana d’Adri Gené just abans del descans va suposar la classificació (0-1). Per ocasions i joc, el Girona B podia haver guanyat més plàcidament, ja que fins i tot va fallar un penal, però els d’Axel Vizuete van patir de valent en els minuts finals, en què els egarencs podien haver empatat perfectament.

Era un partit perquè el talent individual i col·lectiu del Girona B es deixés veure, i així va ser. Amb Sulei de lateral esquerre, els gironins van tenir molta profunditat per aquella banda. A més, la direcció d’Àlex Sala va ser gairebé perfecta. Així, la primera part va ser un monòleg dels d’Axel Vizuete, sobretot en el control del partit. D’ocasions no n’hi va haver gaires, però van ser claríssimes. La primera en un penal provocat per Adri Gené que va xutar Pau Víctor, però Segura va respondre amb una gran aturada (22’). I la segona, ja en el minut 45’, va acabar amb el 0-1. Pau Víctor va recuperar la pilota, va entrar a l’àrea i es va embolicar, però Adri Gené va caçar la pilota morta per marcar el gol que donaria la victòria amb un xut ras ajustat al pal.

El més difícil ja estava fet, però en la represa el Girona B encara hi va posar una marxa més. Hi va sumar el talent d’Ureña, que va fer una segona part exquisida entre línies. Els gironins, però, no van aprofitar les ocasions per marcar el segon i, tal com era d’esperar, els minuts finals es van complicar. El San Cristóbal va començar a penjar pilotes a l’àrea una vegada i una altra, i el Girona B va haver d’abandonar el talent i començar els minuts de sacrifici defensiu. Va estar perfecte en aquest sentit, sobretot amb un imperial Monjonell, més contundent que tots els rivals a l’àrea. Tot i això el San Cristóbal va tenir molt bones ocasions per empatar el partit, sobretot en el temps afegit. Però va aparèixer la sorpresa en l’onze, el porter Lluc Matas, per signar dues aturades brillants, sobretot la segona, que van certificar la classificació.

ELS VESTIDORS

Sabíem que ens trobaríem un partit així, però som justos vencedors. Hem tingut personalitat i hem generat ocasions
Hem pogut fer el segon, però no ha arribat i al final el perill és constant. Ens farà créixer pels pròxims reptes
Axel Vizuete
entrenador del girona b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)