1a divisió

La calculadora per la permanència

En lluita. Cadis, Granada, Mallorca, Llevant i Alabès tenen només tres jornades per salvar la temporada i romandre a primera divisió

Tot i que encara hi ha tres equips que no han assegurat la permanència matemàticament com són l’Espanyol, l’Elx i el Getafe, molt malament els hauria d’anar per baixar a l’infern de segona.

Els que ho tenen més magre són el Cadis, el Granada, el Mallorca, el Llevant i l’Alavés. L’equip de Sergio González té un calendari força complicat per endavant, amb les visites al Reale Arena i a Mendizorrotza, a més de rebre el Madrid. Necessita guanyar-ho tot per no tenir problemes. Una exigència també per al club nassarita, que rep l’Athletic i l’Espanyol i viatja al Benito Villamarín.

El Mallorca, el Llevant i l’Alabès són els qui pitjor ho tenen perquè no depenen d’ells mateixos. Per una banda, els balears s’enfrontaran demà, dimecres, al Sevilla, en plena batalla per la segona posició. També juguen contra l’Osasuna a domicili i el Rayo Vallecano a casa, sense que cap dels dos aspiri a res.

L’hora de la veritat arriba per als granotes amb una doble visita a la capital espanyola: un matx contra el Madrid i un altre contra el Rayo. Però el partit decisiu és contra l’Alavés a la penúltima jornada de lliga, un duel que podria decantar la balança de la salvació. Els bascos ocupen l’última posició de la taula, a sis punts de la permanència quan només en queden nou per disputar i difícilment podran mantenir la categoria aquesta vegada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)