Territorial

A Porqueres se’n fan creus

2a catalana. El comitè dona per perdut 3-0 el duel del conjunt del Pla de l’Estany contra el Tossa per abandonar el partit a conseqüència d’uns insults racistes a un dels seus jugadors. A més l’adverteix d’exclusió i el multa amb 270 euros

El Porqueres ha posat el crit al cel després de comprovar com el comitè de competició de la FCF l’ha sancionat amb duresa perquè el passat cap de setmana el primer equip va abandonar el partit que l’enfrontava al Tossa a conseqüència dels insults racistes que va rebre un dels seus jugadors. El comitè ha donat per perdut 3-0 el partit al Porqueres, l’ha advertit d’exclusió de la competició si reincideix i, a més, li fa pagar una multa de 270 euros.

La FCF no ha admès a tramit les al·legacions dels porquerencs ja que aquests “només han presentat la seva versió dels fets sense aportar cap prova que les recolzi” i és aquí la denúncia del Porqueres, que a través de les xarxes socials del club han reiterat que no entenen l’actuació del comitè en contra de la víctima, contràries a les campanyes de no violència i de no racisme que predica l’ens esportiu.

L’equip del Pla de l’Estany, que competeix en la fase d’ascens a primera catalana després d’un brillant primer tram de la lliga, defensa el fet d’haver deixat el partit a mitges: “Qualsevol persona que li agradi el futbol sap que en la situació que estava l’equip mai s’hagués retirat del camp de futbol sinó fos per una raó de pes. Des de la UE Porqueres seguim treballant dia a dia contra el racisme. Davant aquestes actituds ni un pas enrere”, sentenciava el comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)