2a divisió FEF

Jornada de fortes emocions per als equips catalans

Molt en joc. En horari unificat (12 h), el Lleida intentarà certificar la classificació per al ‘play-off’ d’ascens i el Prat, el Badalona i el Cerdanyola lluitaran per evitar el descens

La destitució de Vicente Moreno ha provocat que el club nomenés Luis Blanco tècnic interí del primer equip per a les dues últimes jornades de LaLiga Santander 2021/22, i això pot ser un punt d’inflexió per a l’Espanyol B, al qual li queda un partit per jugar i ja està classificat per al play-off d’ascens a primera divisió FEF.

L’equip estarà dirigit per Xavi Corominas, que dirigia el juvenil A, una decisió inesperada, ja que es creia que Pol Garcia, segon entrenador de l’equip, se’n faria càrrec per intentar pujar de categoria l’equip.

Per tant, Xavi Corominas serà present a la banqueta blanc-i-blava per dirigir l’últim partit de lliga regular contra el Brea, un xoc fonamental per a tots dos equips, ja que els periquitos es juguen el segon lloc i el Brea lluitarà per no descendir. És un partit de vital importància per a l’equip, ja que la diferència entre acabar segon o tercer és la d’enfrontar-se a un cinquè o un quart d’un altre grup en les semifinals del play-off d’ascens, en què, en cas d’arribar a la final, que es disputarà d’aquí a quinze dies, Luis Blanco podria dirigir l’equip.

El Lleida ho té a tocar

Després de la victoria de dimecres a Los Pajaritos contra el Numància, el campió de la categoria i ja ascendit, el Lleida ocupa posicions de play-off. El duel ajornat de la primera volta ha provocat el caos en la zona noble, perquè fa que l’equip se situï en l’última posició que dona accés al play-off d’ascens a primera FEF i depèn de si mateix per jugar la promoció. Els de la Terra Ferma necessiten guanyar de nou el Numància, en aquest cas a casa, on es preveu un gran ambient. En cas d’empat o derrota haurà d’esperar els resultats dels seus immediats perseguidors.

La zona baixa, calenta

És impossible endevinar quin serà el desenllaç de la zona baixa de la classificació. El Prat, amb 41 punts, està en 13a posició, que li permetria jugar el play-out.

El Badalona, amb 40 punts, i el Cerdanyola, amb 39, estan en zona de descens i n’intentaran sortir superant l’Andratx, el Tarazona o el Brea, els tres equips que estan per sobre i que encara no tenen assegurada la permanència.

Serà una jornada trepidant, per a aquests tres equips catalans, que jugaran per evitar el drama del descens i, si pot ser, el play-out. El Prat s’enfrontarà a l’Ebre, el Cerdanyola es juga la temporada contra l’Osca B, que ja està descendit, mentre que el Badalona s’ho jugarà tot contra el Terol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)