1a divisió FEF

El Sabadell remunta davant el Cornellà i somia (2-1)

El Sabadell vol jugar el ’play-off’ d’ascens sí o sí. El conjunt de Pedro Munitis ha donat un cop de puny sobre la taula després de remuntar un partit que se li havia complicat contra un Cornellà que continua en zona de descens.

Els verds han estat millors a la primera part, creant perill en accions a pilota aturada i en un xut llunyà de Chiki que ha sortit fora per poc. El Sabadell ha estat incapaç de rematar a porteria en tot el primer temps. Els arlequinats s’han mostrat espessos en atac davant un Cornellà molt ben plantat en defensa.

Els locals han canviat el xip a la mitja part i al minut 52 han fet treballar a Anacker per primer cop. Tot i això, el Cornellà s’ha avançat en l’electrònic de la Nova Creu Alta en una falta lateral que Borja García ha rematat de cap al fons de la xarxa (59’). Tota la feina dels homes de Gonzalo Ruitort s’ha esfumat en dos minuts, del 66 al 68, quan el Sabadell ha capgirat el resultat. Primer ha marcat Kaxe recollint una pilota morta dins l’àrea. Seguidament, Néstor ha aprofitat una pilota despenjada en un servei de banda per fer el segon. Però el Cornellà no s’ha rendit i ha fregat l’empat a dos minuts del final. Emilio Bernad s’ha erigit en heroi amb uns reflexos increïbles per evitar l’empat de Chiki.

El Sabadell es manté quart amb 58 punts, mentre que el Cornellà és dissetè amb 42, a un de la permanència i a l’espera del que passi demà als altres partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)