2a divisió FEF

El Lleida i l’Espanyol B no troben el bitllet de la final

2a divisió FEF El conjunt lleidatà empata a zero, però el Sestao fa valer la segona posició de fase regular. L’Espanyol B veu com el Getxo és superior

La tarda no ha estat gens productiva pels dos equips catalans en la promoció d’ascens a la primera divisió FEF. Així doncs, la fase final quedarà orfe de representants catalans.

El Lleida ha caigut eliminat després d’empatar a zero contra el Sestao, segon classificat del grup dos, i s’ha imposat la millor posició dels bascos en la lliga regular. El partit ha arribat fins a la pròrroga on l’equip dirigit per Gabri ha disposat de bones accions per desfer l’empat (0-0).

Per altra banda, el filial blanc-i-blau no ha tingut la millor actuació contra un Arenas de Getxo que ha marcat quatre gols en els primers quaranta-cinc minuts (2-4). A la segona meitat, l’equip ha buscat donar més oxigen a les bandes i Mahicas, al tram final, ha maquillat el marcador amb dues dianes consecutives.

Amb aquests resultats, els dos conjunts catalans no podran assolir la següent fita per ascendir a la tercera categoria del futbol espanyol; un premi que resulta molt car d’aconseguir.