1a divisió

Mbappé dona les gràcies a Florentino Pérez

Després de confirmar ahir que continuarà amb PSG fins el 2025, descartant així el Real Madrid, Kylian Mbappe ha fet un comunicat a les xarxes socials en què s’ha referit al conjunt blanc. La carta:

“Estic convençut que aquí puc seguir creixent en un club que té els mitjans per assolir els objectius. Vull donar les gràcies al president Nasser al-Khelaifi per la seva confiança, la seva escolta i la seva paciència. Tinc també a la meva ment tothom els aficionats del PSG, a França ia tot el món, per les seves innombrables mostres d’afecte, sobretot aquests últims mesos”, ha indicat.

“M’agradaria també agrair de manera sincera al Real Madrid i al seu president Florentino Pérez. Reconec la sort i el privilegi que suposa ser desitjat per una institució tan gran. No tinc cap dubte de la seva decepció, està a l’alçada dels meus dubtes. Seré el seu primer aficionat a la final de la Champions League, a París, casa meva”, ha manifestat.

El jugador oferirà demà a les 15 h una roda de premsa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)