Més futbol

Un equip català més a primera

2a divisió femenina. L’Espanyol i el Levante Las Planas es juguen l’ascens a la categoria d’or en un duel a vida o mort, que es disputa a l’estadi de Sant Joan Despí avui a les 18:30 hores. Les locals tenen un punt d’avantatge.

Arriba l’hora de la veritat per definir el campió del grup nord de la segona femenina, que acompanyarà al ja ascendit Alhama del grup sud a la primera divisió. La incògnita es resoldrà aquesta tarda en un enfrontament a cara o creu entre el Levante Las Planas i l’Espanyol.

Fa tres jornades, les blanc-i-blaves encapçalaven la classificació i només depenien d’elles mateixes, però una derrota contra l’Osasuna va fer que perdessin aquest avantatge. Ara ocupen la segona posició amb 58 punts, però si sumen els tres que estan en joc tornaran a l’elit, d’on van descendir la temporada passada.

Per la seva banda, el Levante Las Planas té més possibilitats d’aconseguir l’ascens perquè és el líder, amb 59 punts, i, per tant, un empat li seria suficient. Les baixllobregatines recobrarien el més alt estatus després d’una travessia per les categories inferiors que fa vuit anys que dura.

Tot i la tensió del moment, les dues entitats poden agrair aquesta última oportunitat al Barça B, que va batre l’Osasuna en la penúltima jornada; si no, el títol estaria més definit per a les rojillas.

L’estadi Municipal Les Planes presentarà un ple absolut, fins i tot als seus voltants, ja que l’afició periquita ha organitzat un desplaçament massiu per animar l’equip, tot i que els seguidors no tinguin entrades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)