1a divisió FEF

Èxtasi del Cornellà, amb remuntada i salvació en l’última jornada (1-3)

El Cornellà ho tenia molt complicat per mantenir-se a primera divisió FEF, però ho ha aconseguit. Necessitava estar pendent de les punxades del Sevilla Atlético o del Linense i sobretot guanyar a Castàlia, i se n’ha sortit. I això que el conjunt de Gonzalo Riutort ha arribat al descans amb una derrota que el deixava sense cap possibilitat.

El Castelló, sense res en joc, ha volgut acabar bé la lliga davant la seva afició, i Aarón ha marcat l’1-0 (27’) que deixava ferit de mort el Cornellà. Just abans del descans, els visitants han tingut la millor ocasió de la primera meitat, sense encert.

L’esperança ha arribat poc després del descans, gràcies a un penal clar forçat per Gonpi que Chiki ha transformat (53’). Els verds han insistit i han trobat una oportunitat d’or amb un altre penal, per caiguda de Víctor Fernández. Chiki ha tornat a assumir la responsabilitat i ha marcat l’1-2 (78’). L’alegria s’ha acabat de desfermar amb l’1-3, obra de Jairo (80’).

El Sevilla Atlético, al pou

El Cornellà tanca la lliga catorzè. El Sevilla Atlético baixa, juntament amb el Sanluqueño, l’UCAM, el Costa Brava i el Betis B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)