Més futbol

El Levante las Planas és de primera (3-0)

Deu anys després de celebrar l’últim ascens a la màxima categoria i vuit de perdre-la, el Levante las Planas tornarà a enfrontar-se a les millors del futbol espanyol. El conjunt dirigit per Ferran Cabello ha guanyat la batalla final contra l’Espanyol i torna a primera. El 2012 l’equip va pujar i va resistir dues temporades a l’elit abans de descendir i allunyar-se dels grans. Avui, el Levante pot cridar que tornarà a jugar al màxim nivell.

Les locals han estat millors. L’Espanyol només ha pogut avisar en una rematada de cap de Baudet a la sortida d’un córner que entre Garrote i Sara han tret sota pals. A partir d’aquí, el Levante, esperonat per una afició bolcada que ha omplert les graderies del municipal Les Planes, ha crescut fins a inaugurar el marcador. Ho ha fet a la mitja hora de joc gràcies a Letti, que ha rematat un córner al segon pal per fer el primer. Abans del descans, les locals n’han tingut una a les botes de Garrote. Ara bé, Mellado podria haver estat expulsada per un cop sobre Opazo que l’àrbitra no ha sancionat.

La segona part ha començat de meravella pel Levante, que als nou de la represa ha fet el segon. Julve ha fet una jugada individual i ha cedit el gol a Emma Martín, generant l’eufòria entre l’afició. El Levante encara ha fet més gran la ferida blanc-i-blava, amb el tercer i definitiu gol de Sara Navarro (82’).

El Levante serà l’equip català que acompanyi el Barça la pròxima temporada, la primera de la professionalització. El retorn de l’Espanyol a l’elit haurà d’esperar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)