Més futbol

Preparar-se per jugar en l’elit

Canvis. El Levante Les Planes competirà en la primera divisió femenina, que serà professional la temporada vinent i que obligarà el club a buscar patrocinadors per adaptar-se a una categoria més exigent i amb unes altres necessitats

El Levante Les Planes ja pot treballar en la preparació d’un nou repte a primera. Una categoria que passarà a ser professional i que fa pocs dies va elegir presidenta: Beatriz Álvarez. En espera de veure els primers passos d’aquesta competició, l’exigència puja i calen més diners i patrocinadors per estar a l’altura. En aquest sentit, el portal 2Playbook ja va explicar que la lliga rebrà una inversió de 16 milions d’euros procedent del Consell Superior d’Esports a través dels fons Next Generation de la Unió Europea, als quals se sumarien 2 milions més per als dos clubs debutants a primera: el Levante Les Planes i l’Alhama de Múrcia. El mitjà informava que el 25% d’aquests fons aniran a parar als clubs independents: Madrid CF, Sporting Huelva, Granadilla Tenerife i els dos equips que han pujat. Són els clubs que encapçalen el repartiment provisional d’ajudes, amb més d’1,3 milions d’euros per a cadascun. Amb aquests diners, els clubs podran invertir en la millora de les infraestructures i els camps. Per exemple, amb un canvi de gespa o un increment de les graderies, uns punts que la federació havia fixat com a obligatoris en un primer esborrany de la nova normativa, però que finalment es van eliminar, de la mateixa manera que ja no és necessari un aval bancari ni un pressupost i un salari mínim.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)