1a divisió FEF

Fer 2.000 quilòmetres per somiar en un ascens

Més de 500 ‘nastiquers’ acompanyaran l’equip a Vigo per buscar un bitllet a la final del ‘play-off’ d’ascens a segona

El Nàstic de Tarragona ha confirmat que ja hi ha més de 500 aficionats que viatjaran a Vigo aquest diumenge per acompanyar l’equip en el partit de play-off que l’enfrontarà al Racing de Ferrol. En concret, s’han retirat 579 entrades, i el club ja ha omplert un autocar per anar a Balaídos.

A més, el Nàstic assegura que “l’entitat ha rebut nombroses peticions d’entrades de diferents punts de Catalunya i de l’Estat per donar suport a l’equip”. Per aquest motiu, també han “decidit habilitar un punt de recollida d’entrades a Vigo, el mateix dia de partit”.

579 és la xifra oficial d’entrades retirades el dijous a les 18h. Per tant, cal preveure que el nombre d’aficionats segurament s’incrementarà al llarg d’aquest divendres. De fet, el club ja ha fet oficial que, davant la demanda, ha obert llista per formar un segon bus a Galícia. El Nàstic va adquirir un total de 1.500 entrades a la FEF, i espera esgotar-ne les màximes possibles. Tot i això, són conscients que és un viatge extremadament complicat i pesat, però esperaven un esforç de la massa social tarragonina i la resposta ha estat espectacular.

Cal remarcar que el club ha intentat posar totes les facilitats possibles als aficionats, tal com venia fent en anteriors desplaçaments. En primer lloc, subvencionant totes i cadascuna d’aquestes 1.500 entrades i, a més, gran part del desplaçament. El total del viatge, segons informa el Nàstic, estaria valorat en 85€ (bus i entrada). El Consell d’Administració ha decidit assumir un 65% del cost, deixant així el preu final de la promoció en 30€.

La distància per carretera entre Tarragona i Vigo és pràcticament 1.000 km Els aficionats que viatgin en bus, sortiran de Tarragona el dissabte a la mitjanit, a les dotze, amb la previsió d’arribar a Vigo el diumenge a les 15h. El partit és a les 18h. Es farà nit a terres gallegues. Per aquest motiu el Nàstic també ha donat la possibilitat de reservar, amb el mateix viatge, habitacions en un hotel molt proper a l’estadi de Balaídos. El bus de tornada sortirà el dilluns a les vuit del matí de Vigo i arribarà a les 23h a Tarragona, aproximadament.

És a dir, trenta hores de viatge i 2.000 km per acompanyar el Nàstic i intentar tornar amb el bitllet a la final del play-off que els permeti somiar en l’ascens a la Segona Divisió. Un viatge que, si l’equip es classifica, molts repetiran una setmana més tard.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)