1a divisió FEF

El desig, més a prop que mai

‘Play-off’ d’ascens a 2a A. Amb la victòria a Balaídos contra el Racing de Ferrol, el Nàstic és a només un partit de tornar a segona A, una categoria que va perdre en la temporada 2018/19

El Nàstic de Tarragona encara no ha dit l’última paraula. I és que el somni pel qual ha treballat tota la temporada està més a prop que mai, i ara no val a badar. El dissabte 11 de juny serà un dia que quedarà gravat en la història d’aquest club si aconsegueix superar l’última pedra que trobarà en el seu camí, el sempre temible Vila-real B. Un triomf contra els groguets tornaria el club a segona A, una categoria en què va militar quatre temporades consecutives abans de descendir a segona B en la 2018/19.

Aquest últim pas serà difícil de superar, però no impossible. En aquest curs els dos equips s’han vist les cares en dues ocasions i els resultats han estat més favorables als catalans. Al desembre, els granes van guanyar a casa amb una solitària diana de Pablo Fernández i, al març, a domicili, van empatar sense gols. Així doncs, s’espera un partit travat, on l’equip que aconsegueixi aguantar millor al darrere i aprofitar les mínimes ocasions de què disposi guanyarà el duel i la glòria.

Per aconseguir aquesta fita serà decisiva l’ajuda de la seva afició, que ja va demostrar contra el Racing de Ferrol que, tot i jugar a 1.000 quilòmetres de distància, no se separa del seu equip. Fins a 700 seguidors van viatjar amb autocar diumenge a Vigo, i s’espera que aquest dissabte encara siguin més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)