Més futbol

Àlex Granell, campió amb el Bolívar

L’exjugador del Girona alça el seu primer títol amb el club bolivià en una còmoda final de l’Apertura (0-3)

El migcampista gironí Àlex Granell celebrat el seu primer títol amb el Bolívar. Com a capità, Granell ha alçat el trofeu del torneig Apertura de Bolívia 2022, en superar amb claredat l’Strongest en la final (0-3). El Bolívar és propietat de Marcelo Claure, un dels accionistes del Girona.

Adaptar-se a viure tan lluny de casa i en unes condicions diferents per jugar a futbol no és fàcil, però Granell tenia clar que l’aventura a Bolívia acabaria donant els seus fruits. Durant tot l’any, el Bolívar s’ha mostrat com un equip molt fiable tant en atac com en defensa. La temporada regular va acabar amb el club de La Paz com a líder del grup 2 amb 37 punts en 16 partits i un balanç de 42 gols a favor i només 9 en contra. Jugadors com Francisco Da Costa, màxim golejador de l’equip, Leonel Justiniano, llegenda de l’entitat amb 270 partits amb la samarreta celeste, o el mateix Àlex Granell, que a poc a poc s’ha guanyat la confiança dels companys i aficionats fins al punt de ser nomenat capità, han estat de vital importància per arribar a la fase final de la competició de la millor forma possible.

Al play-off es van haver d’enfrontar, a quarts de final, a Oriente Petrolero. L’eliminatòria va estar molt igualada en tot moment i es va decantar a favor del Bolívar en una agònica tanda de penals. La semifinal, en canvi, va ser molt més còmoda. Van derrotar Blooming per un global de 7-2, i Àlex Granell va fer un partit de tornada esplèndid amb dues assistències claus per tancar l’eliminatòria. La final, disputada entre el Bolívar i l’Strongest, també va resultar un partit més plàcid del que s’esperava per al conjunt d’Àlex Granell, que es va imposar per 0-3 després d’avançar-se en el marcador al minut 1. Amb aquesta victòria, el Club Bolívar va aixecar el seu títol nacional número 30. Després d’acabar el partit, l’Àlex va atendre els mitjans de comunicació i va aprofitar l’ocasió per mostrar la seva felicitat pel moment que està vivint després d’un període d’adaptació que ha acabat de la millor forma possible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)