Més futbol

Acord per a la igualtat de les condicions econòmiques a la selecció espanyola

Punt d’inflexió en el futbol femení. La federació espanyola de futbol ha anunciat un acord amb la selecció absoluta femenina envers la igualtat econòmica després de mesos de negociacions i que s’ha impulsat gràcies a la nova llei de l’esport. Tots dos combinats absoluts, tant el masculí com el femení, tindran les mateixes condicions econòmiques i els mateixos criteris a l’hora de repartir els premis obtinguts per part de la UEFA i la FIFA. A partir d’ara, s’igualaran les primes es regularitzaran i milloraran els drets d’imatge i també hi haurà una millora en les condicions de treball, com ara en els desplaçaments o les dietes. L’acord s’ha tancat per als pròxims cinc anys, fins al 2027. En l’acte hi han assistit el president de la federació espanyola de futbol, Luis Rubiales, el seleccionador, Jorge Vilda, i totes les futbolistes del combinat espanyol. També hi era Amanda Gutiérrez, presidenta del sindicat FutPro.

La selecció espanyola se suma així a altres combinats que també van igualar les condicions econòmiques entre homes i dones com ara Noruega, Brasil o els Estats Units, entre d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)