2a divisió FEF

Els rivals, definits

Futbol. 2a divisió FEF. L’Olot i el Costa Brava queden agrupats amb els altres catalans, els valencians, els balears i tres aragonesos

L’Olot i el Costa Brava, que coincidiran la temporada 2022/23 a segona divisió FEF, ja coneixen quins seran els seus rivals. La federació espanyola –a partir de les preferències dels clubs, que van fer una votació telemàtica– ha agrupat els conjunts catalans amb els de les Illes Balears, els del País Valencià i tres aragonesos (l’Ebre, el Terol i el Deportivo Aragón). D’entrada, s’esperava un grup amb els catalans, els navarresos i els aragonesos, però els vots van dictaminar una altra cosa.

Manix, ambiciós

L’Olot va escenificar la continuïtat de Manix Mandiola. “El club ha fet un esforç i volem lluitar per coses importants”, va dir el basc. “El temps ens anirà posant al nostre lloc, però venim a posar l’Olot com més amunt millor”, hi va afegir Mandiola, que incorpora al cos tècnic Íñigo Arriola.

Entrades a la venda

L’Olot ja té a la venda les entrades per a l’amistós contra el Barça del 13 de juliol, al municipal. Els socis de l’Olot tindran un preu reduït d’11 euros i només podran retirar una entrada per carnet. Per a qui no sigui soci de l’Olot, el preu de les entrades és de 36 euros a general i de 56 euros a tribuna.

1a FEF (Grup 2)
Nàstic, Sabadell, Barça B, Cornellà, Athletic Club, Osasuna, Calahorra, Numància, Alcoià, Castelló, Eldenc, Intercity, la Nucia, Múrcia, Real Sociedad B, Real Unión, Amorebieta, SD Logroñés i UD Logroñés.
2a FEF (Grup 3)
Costa Brava, Espanyol B, Lleida, Terrassa, Prat, Manresa, Olot, Atlético Saguntino, Ebre, Eivissa Illes Pitiüses, Terol, Hèrcules, Mallorca B, Deportivo Aragón, Peña Deportiva, Formentera, Alzira i València Mestalla.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)