Bundesliga

El Bayern fa oficial l’arribada de Sadio Mané

El Bayern de Munic ha fet oficial l’arribada de Sadio Mané al seu equip. L’extrem senegalès de 30 anys deixa el Liverpool, club en el qual ha disputat les darreres sis temporades, i firma pel conjunt alemany pels tres pròxims anys, fins al 30 de juny de 2025.

El Bayern ha pagat 32 milions d’euros pel seu fitxatge, més 9 milions en diferents variables. El conjunt que dirigeix Julian Nagelsmann ja havia tancat les incorporacions de Ryan Gravenberch i Noussair Mazraouri, tots dos procedents de l’Ajax, i Sadio Mané és el tercer fitxatge que el Bayern fa oficial.

Mané va començar com a professional al Metz francès. L’any 2012 va fitxar pel RB Salzburg de la lliga austríaca, on va aixecar dues lligues i dues copes. Va ser llavors quan, a l’estiu del 2014, el Southampton anglès va pagar 23 milions d’euros per fer-se amb els seus serveis. Hi va jugar dues temporades, amb Ronald Koeman. El Southampton va aconseguir classificar-se per a l’Europa League, amb un Sadio Mané com a peça clau. Finalment, l’any 2016, el Liverpool de Jürgen Klopp va fitxar el jugador del Senegal per 41 milions d’euros. Al conjunt d’Anfield Road s’ha convertit en una llegenda. Sis temporades i un total de sis títols, entre els quals destaquen una lliga de campions i una lliga anglesa, trofeu que el Liverpool no aixecava des de l’any 1990. Els seus números, 120 gols i 48 assistències en 269 partits.

“Estic molt feliç de ser finalment amb el Bayern a Munic. Vam tenir moltes converses i vaig sentir el gran interès d’aquest gran club des del principi. Així que no hi va haver dubte a la meva ment des del principi: aquest és el moment adequat per a aquest desafiament”, ha explicat Mané. “Vull aconseguir molt amb aquest club, també a nivell internacional. Durant el meu temps a Salzburg, vaig seguir molts partits del Bayern, m’agrada molt aquest club”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)