1a divisió FEF

Gerard Escoda, nou director esportiu del Sabadell

El Sabadell reforça l’estructura esportiva amb un home que acumula una gran experiència en el futbol català

Després de setmanes d’incertesa i l’adeu de Miguel de Hita, el Centre d’Esports Sabadell ha arribat a un acord amb Gerard Escoda per a la seva incorporació com a nou director esportiu de l’entitat per a la temporada 2022/23.

Gerard Escoda arriba procedent del Lleida Esportiu, on també exercia el càrrec de director d’operacions. Escoda acumula experiència en la gestió esportiva com a secretari tècnic del Reus, Girona i del Llagostera, on va ser una de les peces clau en l’èxit del modest club gironí per arribar a la Segona Divisió2a divisió A. Es tracta d’un director esportiu que destaca pel seu ampli coneixement del futbol català i per la seva aposta pels jugadors joves de la base.

Com a futbolista es va formar al futbol base del Reus. Posteriorment, va debutar a 2a divisió B amb filial del Saragossa i després d’una etapa al Reus, va fitxar pel Nàstic de Tarragona. Era un extrem ràpid, desequilibrant i amb bons registres golejadors, fet que li va permetre fer el gran salt a primera divisió amb el Vila-real. També va passar pel Salamanca abans de retirar-se al Lleida l’any 2006.

Amb la seva arribada al Sabadell, tot apunta que la banqueta ja tindria nom i cognom: Gabri Garcia, amb qui va treballar l’any passat a Lleida. El Centre d’Esports ja havia mantingut contactes amb el de Sallent des de fa unes setmanes i era un dels grans aspirants a ocupar la vacant de Pedro Munitis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.