Més futbol

Espanya, campiona d’Europa sub-19 amb un gol de Júlia Bartel en el 94’(1-2)

La selecció espanyola femenina sub-19 s’ha proclamat campiona d’Europa a Ostrava en vèncer a Noruega (1-2) amb un gol de Júlia Bartel quan faltava mig minut pel final del partit. Aquesta victòria ha tingut clar color blaugrana, i és que han participat fins a vuit jugadores del Barça (Meritxell Font, Ariadna Mingueza, Júlia Bartel, Martina Fernández, Esther Laborde, Ona Baradad, Alba Caño i l’andalusa Ornella Vignola).

El partit se’ls ha complicat ben aviat quan Omardottir ha avançat a les nòrdiques als cinc minuts. Tot i això, amb aquesta diana, les espanyoles s’han fet amb el control del joc i han trobat l’empat abans d’arribar al descans (36’) en un mà a mà d’ Ane Elexpuru aprofitant una gran assistència i un error defensiu rival. El segon gol ha hagut d’esperar. En l’últim minut del temps afegit Júlia Bartel ha aprofitat una gran assistència de Carmen Álvarez per enviar la pilota al fons de la xarxa.

Quatre anys després, Espanya sub-19 suma la quarta Eurocopa femenina de la categoria després de les aconseguides el 2004, 2017 i 2018.