1a divisió FEF

El Barça Atlètic de Rafa Márquez es posa en marxa

Els juvenils Txus Alba, Juanda Fuentes, Fermín López, Pelayo Fernández i Mamadou Saïdou Bah renoven i passen a formar part del filial blaugrana

El nou Barça Atlètic es posa en marxa. Amb Rafa Márquez al capdavant, el filial blaugrana arranca la pretemporada 2022/2023. Aquest divendres toca passar les pertinents revisions mèdiques a tots els jugadors i dissabte es durà a terme el primer entrenament sota les ordres del tècnic asteca.

Aquest mateix divendres el Barça ha fet oficial la renovació de fins a cinc jugadors que acaben la seva etapa juvenil i passen a formar part del Barça Atlètic. És el cas del defensa central Pelayo Fernández, els migcampistes Txus Alba i Fermín López i els extrems Juanda Fuentes i Mamadou Saïdou Bah. Tots ells signaran un contracte amb el club per dues temporades més, fins al 2024.

Aquestes renovacions de juvenils se sumen a les de Chadi Riad i Marc Casadó, ja oficialitzades. D’aquesta manera, i sumant alguns jugadors que seran habituals amb el filial malgrat mantenir la fitxa de juvenil, el Barça aposta per donar continuïtat al juvenil A que la darrera temporada va aconseguir guanyar la lliga de divisió d’honor i la Copa de Campions sota les ordres d’Òscar López.

Rafa Márquez podrà arrencar la pretemporada amb un bon bloc de jugadors amb fitxa del filial després d’aquestes renovacions, als quals s’hi sumaran també algunes incorporacions com Álex Carbonell, Emre Demir, Álvaro Núñez o Nil Ruiz. Tot i això, el mexicà és conscient que més d’una desena de jugadors del Barça Atlètic es troben actualment fent la pretemporada amb el primer equip. Alguns d’ells, especialment Abde i Pablo Torre, podrien quedar-se amb Xavi, però la majoria tornaran a la dinàmica del filial quan s’apropi l’inici de la temporada pel Barça i la primera plantilla estigui gairebé al complet.

L’equip comença ja a preparar una temporada exigent a la primera federació després d’acabar a mitja taula en l’última campanya amb Sergi Barjuan a la banqueta. L’equip ha perdut puntals molt importants i espera que amb l’arribada dels juvenils i algunes incorporacions de nivell puguin competir per intentar acabar el més amunt possible la temporada vinent. Comença l’etapa de Rafa Márquez a la banqueta del Barça Atlètic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)