1a divisió FEF

El Sabadell s’activa

Després de l’arribada del director esportiu i l’entrenador, Sergio Montero es converteix en el primer fitxatge dels arlequinats

El Centre d’Esports Sabadell ha passat un inici d’estiu realment complicat. Després de no aconseguir entrar al play-off d’ascens en l’últim partit de la temporada passada, el club va anunciar fa unes setmanes que tocava fer un pas enrere a nivell econòmic i, en conseqüència, també a nivell esportiu. Els màxims accionistes han deixat de posar diners per tenir un pressupost important i el club planteja un projecte diferent al dels últims anys.

Després d’unes setmanes d’incertesa, el Sabadell s’ha activat. Han estat uns dies moguts als despatxos de la Nova Creu Alta i el nou projecte comença a caminar.

El primer en quedar resolt va ser la direcció esportiva. L’escollit ha estat Gerard Escoda i l’acompanyarà Jaume Milà, que ocuparà el càrrec de secretari tècnic com a suport d’Escoda i enllaç amb la pedrera.

Pocs dies després el Sabadell va tancar la banqueta. Gabri García ha estat l’opció que ha triat el club, proposta directa d’Escoda que ha coincidit amb ell aquesta temporada a Lleida. Els dos arriben havent passat un any complicat per les circumstàncies del club de la terra ferma, i afronten un repte enorme per les dates en les quals arriben i la situació de la plantilla.

Malgrat això, el Sabadell té clar el que ha fitxat. Escoda ha demostrat que coneix perfectament el mercat d’aquestes categories i sap trobar peces de bon nivell i projecció quan encara no han explotat. Pel que fa al tècnic de Sallent, ha refermat sempre on ha estat la intenció d’apostar per jugadors joves i fer-los créixer a base de confiança. Aptituds que encaixen perfectament en la nova realitat del Sabadell.

I aptituds amb les quals compleix el primer fitxatge que ha anunciat l’entitat vallesana: Segio Montero. El migcampista ofensiu torna a Sabadell cinc anys després i arriba procedent d’El Ejido de segona federació, on ha jugat 32 partits i ha anotat 3 gols. Va marxar de Sabadell el 2018 per posar rumb al filial del Nàstic, on va acabar debutant al primer equip. Dos anys després va signar pel Prat i, posteriorment, per El Ejido. Torna als seus 25 anys amb la intenció d’explotar i aportar la seva qualitat i sacrifici a l’equip.

A més, sembla que no serà l’únic en arribar aquests dies. Segons apunten diverses informacions, el Sabadell té la intenció de lligar l’arribada en forma de cessió de Max Svensson i Lluís Recasens, procedents del filial de l’Espanyol. I, segons informa el Diari de Sabadell, el club té també el punt de mira posat en la plantilla que van confeccionar Escoda i Gabri a Lleida per reclutar a Moha Keita i Joanet mentre es treballa en possibles renovacions. Res oficial, però el Sabadell s’ha activat i venen dies de moviment a la Nova Creu Alta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)