1a divisió FEF

El Nàstic fitxa Pochettino, fill de l’extècnic periquito

Maurizio juga d’extrem, arriba procedent de les categories inferiors del Watford i signa per una temporada

El Nàstic fitxa Maurizio Pochettino, el fill de l’exentrenador de l’Espanyol i el PSG, entre altres. Maurizio és un extrem de 21 anys que arriba a Tarragona procedent de les categories inferiors del Watford i signa amb el club grana per una temporada, amb dues campanyes més opcionals.

Pochettino ha estat els últims dos cursos jugador de l’equip sub-23 del Watford. La temporada 2020-2021 va debutar amb el primer equip en un partit de Championship. Anteriorment, va passar per diferents categories inferiors del Tottenham Hotspur i una temporada pel juvenil del Southampton. El jugador és nascut a Barcelona i va créixer al Club Junior 1917 de Sant Cugat del Vallès.

Pochettino és un futbolista ràpid i hàbil que juga com a extrem i que pot ocupar les dues bandes. El Nàstic fitxa un futbolista que ocpuarà fitxa sub-23 i que torna a Espanya després de molts anys per fer un salt en la seva carrera i intentar aprofitar aquesta oportunitat per explotar.

El Nàstic ha començat pretemporada aquest dilluns i Pochettino s’estrenarà amb la resta de companys en la sessió matinal d’aquest dimarts, a partir de les 9 h, a les instal·lacions del Nou Estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)