1a divisió FEF

El Sabadell fitxa Moha Keita

L’extrem senegalès arriba procedent del Lleida Esportiu, amb el qual ha anotat set gols en l’última temporada a segona FEF

El Sabadell fa oficial la seva tercera incorporació. Moha Keita és nou jugador arlequinat. El jugador senegalès de vint-i-dos anys arriba lliure desrés d’acabar contracte amb el Lleida Esportiu, amb el qual la darrera temporada ha anotat un total de nou gols - set a segona FEF i dos a la copa federació -. L’extrem és el tercer reforç del Sabadell després de les arribades del migcampista Sergio Montero i el porter Sergi Puig.

Tot i ser encara un jugador molt jove, Moha acumula molta experiència al tercer esglaó del futbol espanyol, abans segona b i ara primera federació. El senegalès va jugar-hi amb el Peralada, amb l’Andorra i amb el Getafe B abans de recalar al Lleida l’any passat per jugar a segona FEF.

Es tracta d’un extrem que pot ocupar les dues bandes, tot i que acostuma a jugar a l’esquerra, i també les zones centrals de l’atac, jugant com a davanter o segon punta. És un jugador molt ràpid, potent, amb una gran qualitat i capacitat per deixar enrere rivals en l’1 vs 1 i en la darrera temporada hi ha sumat xifres de gols.

Keita arriba al Sabadell sent un jugador més que avalat per la direcció esportiva i pel seu nou tècnic. Gerard Escoda, director esportiu arlequinat, ja el va fitxar l’any passat a l’equip de la Terra Ferma, però, sobretot, Gabri García coneix perfectament al futbolista. Hi va coincidir a l’Andorra, on Moha va explotar per primera vegada, i la temporada passada cap dels dos van dubtar quan van tenir l’opció de retrobar-se a Lleida. I va tornar a funcionar. 32 partits de Moha, 31 com a titular, i nou gols. Tots els precedents indiquen que la tercera experiència entre el de Sallent i el senegalès ha de sortir bé.

El Sabadell té encara molta feina al davant per crear la nova plantilla. L’equip començarà la pretemporada en els pròxims dies i queden pendents moltes incorporacions o possibles renovacions. De fet, Moha podria no ser l’únic en arribar procedent del Lleida i la secretaria tècnica del Sabadell continua mirant de prop el mercat de proximitat. Ja són tres incorporacions en pocs dies, però en vindran moltes més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)