Més futbol

El Levante les Planes comença la pretemporada

El Levante les Planes ha començat a rodar. L’equip de Ferran Cabello afronta una temporada molt il·lusionant amb el retorn a la màxima categoria. El Levante va segellar l’ascens a primera el passat 29 de maig en un duel a vida o mort contra l’Espanyol, que també tenia opcions d’ascendir. Enguany, Levante i Barça seran els dos representants catalans de la lliga femenina, que serà professional.

El conjunt de Ferran Cabello ja ha passat les revisions mèdiques i ha iniciat els primers treballs físics al camp de Sant Joan Despí. El tècnic compta amb onze incorporacions per aquesta temporada: Maria Pi (Granada), Montse Quesada (Espanyol), Berta Bou (Barça B), Nerea Ganchegui (Eibar), Esther Martín (València), Natalie Muth (Eibar), Sílvia Masferrer (Pontenc), Laura Martínez (Santa Teresa), Rita Chikwelu (Madrid CFF), Maripaz Vilas (Betis) i Ale Serrano (Deportivo). Continuen de la temporada passada i completen la plantilla: Laia Garcia, Júlia Mora, Laia Parera, Núria Garrote, Yas Mirabet, Pilar Garrote, Alba Mellado, Elena Julve i Irina Uribe. Totes elles han iniciat la temporada, a excepció de Yas, finalista de la copa d’Àfrica amb el Marroc, i Rita, que també ha disputat la competició fins fa uns dies amb Nigèria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)