Més futbol

Olot-Nàstic, amistós solidari per Càritas Garrotxa

Al feu dels garrotxins, els dos equips es tornaran a enfrontar en pretemporada en un partit on els beneficis aniran a favor de l’entitat solidària

La Unió Esportiva Olot i el Gimnàstic de Tarragona s’enfrontaran una pretemporada més. El dimecres 10 d’agost els dos conjunts disputaran el tradicional partit solidari a favor de Cáritas Garrotxa que organitza anualment el club olotí. Tots els beneficis que s’obtinguin aniran destinats a l’entitat solidària. El duel està programat a partir de les 19h.

No és ni molt menys l’última vegada que el Nàstic és el rival de l’Olot en aquest escenari. Són ja diversos els precedents, el darrer l’última temporada. També va ser el mes d’agost i va acabar amb un resultat de 0 a 1 pel Nàstic, amb gol del central canari Aythami Artiles.

El darrer partit oficial entre els dos conjunts va ser el 31 de gener de 2021 a Olot, en la 14a jornada de segona divisió b. També va acabar amb victòria visitant, amb gols de Ribelles i Bonilla.

El partit servirà de preparació per un Olot que es troba descansant uns dies, després de començar força abans la pretemporada per disputar el partit contra el Barça el passat dia 13. Ambdós conjunts ja hauran jugat diversos amistosos abans d’afrontar aquest. El Nàstic arrenca la lliga de primera federació el cap de setmana del 28 d’agost, mentre que els de la Garrotxa ho faran a la segona FEF el cap de setmana següent, el del 4 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)