1a divisió FEF

El Nàstic fa oficial el fitxatge d’Aarón Rey

El jugador arriba procedent del Sabadell i firma per les pròximes dues temporades

El Nàstic de Tarragona ha fet oficial el fitxatge de l’atacant Aarón Rey Sánchez, nascut a Ferrol el 19 de maig de 1998. El jugador de 24 anys ha firmat un contracte per a les pròximes dues temporades, fins el 30 de juny de l’any 2024.

El jugador gallec arriba a l’entitat grana després de finalitzar la seva vinculació amb el CE Sabadell el passat 30 de juny. Amb el club vallesà ha jugat 91 partits oficials durant tres temporades. Especialment destaca el curs 2020-2021, amb el conjunt arlequinat jugant a la Segona Divisió.

Abans de la seva etapa al club de la Nova Creu Alta, Aarón Rey es va formar a les categories inferiors del Galícia de Caranza fins a juvenils, i amb 17 anys va debutar amb el primer equip del Racing Club de Ferrol en un partit de segona B contra el Tudelano. Posteriorment, l’any 2016, va ingressar a les categories inferiors del Celta de Vigo i es va proclamar campió de Lliga i semifinalista de la Copa de Campions amb el juvenil. La temporada 2017/2018 va fer el salt al filial del conjunt gallec on va jugar 34 partits en dos anys abans de fitxar pel Sabadell.

La incorporació d’Aarón Rey suposa un plus de qualitat a l’atac del conjunt tarragoní, ja que el nou jugador grana pot ocupar qualsevol de les posicions ofensives per darrera del davanter centre. Entre les seves característiques més destacades es trobar la seva visió de joc, l’habilitat amb pilota controlada i el desequilibri a àrea rival.

El jugador s’incorporarà a la dinàmica del primer equip en la sessió de demà a partir de les 9 del matí, a les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)