3a divisió FEF

El Girona B engega motors

El Girona B ha tornat als entrenaments per afrontar una nova temporada a la tercera FEF després de no poder fer-se un lloc a segona FEF, mitjançant el mèrit esportiu en el play-off d’ascens i, després, a través dels despatxos amb la compra d’una de les places que ballaven a conseqüència dels impagaments d’alguns equips.

De nou, Axel Vizuete tornarà a comandar l’equip des de la banqueta per mirar de pujar de categoria i situar al filial del Girona un esglaó més a prop de les categories més competitives de l’estat. I no ho tindrà fàcil ja que el grup català de tercera és dels més potents que hi ha i diversos equips estaran lluitant per obtenir l’ascens.

La plantilla gironina tornarà a ser la més jove de totes, plena de jugadors amb projecció que tindran l’objectiu de millorar com a futbolistes i fer-se un forat en un futur al primer equip blanc-i-vermell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)