Més futbol

Luis Suárez torna a casa

Luis Suárez va anunciar aquest dimarts que té un preacord amb el Nacional, equip en què va debutar com a professional el 2005 i que els últims dies li va oferir una proposta per fitxar-lo fins al desembre d’aquest any.

“Crec que era inevitable rebutjar aquesta oportunitat de tenir la possibilitat de tornar a jugar a Nacional. Tenim un preacord amb el club, que en les properes hores s’ultimaran detalls i esperem que s’arribi a l’acord que tots desitgem”, va anunciar en un vídeo publicat a les seves xarxes socials.

Nascut a la ciutat uruguaiana de Salto el 1987, el golejador va debutar de manera oficial amb la samarreta del Nacional el maig del 2005 i es va acomiadar el juliol del 2006 després de jugar 48 partits, d’anotar 12 gols oficials i de conquerir en dues oportunitats Campionat Uruguaià. Aleshores va començar una prolífica carrera per Europa que el va dur al Groningen, a l’Ajax, al Liverpool, al Barça i a l’Atlético.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)