Més futbol

Alemanya aspirarà a la novena

Eurocopa. La vuit vegades campiona del torneig derrota França (2-1), amb una històrica Alexandra Popp, i diumenge disputarà la gran final de Wembley contra Anglaterra, l’amfitriona

Alemanya vol tornar a regnar. Vol recuperar la corona perduda l’any 2017, quan va veure des de casa com la selecció dels Països Baixos posava fi a una hegemonia que s’havia allargat durant 18 anys, quan les alemanyes van aixecar sis títols de manera consecutiva. Alemanya ha disputat vuit finals de l’Eurocopa i les ha guanyades totes vuit. Diumenge (18 h) jugarà la novena contra l’amfitriona del torneig, Anglaterra.

El conjunt alemany va superar França en la segona semifinal en un partit que va anar de menys a més i en què la protagonista indiscutible va ser Alexandra Popp, la capitana alemanya. Una futbolista que està disputant la primera Eurocopa de la seva carrera després que les lesions la deixessin fora de les anteriors. Ahir va fer història en convertir-se en la primera jugadora capaç de marcar en cinc partits seguits de la competició. Ella va obrir la llauna en el 40. França va empatar gràcies a un xut de Diani que va rebotar al pal i a l’esquena de Frohms, que es va introduir la pilota dins la seva pròpia porteria. Les franceses van disposar d’ocasions clares en la segona meitat, però van perdonar. Alemanya, en canvi, no ho va fer. Popp tenia guardat un últim truc i va saltar més que ningú per enviar la seva selecció a la final amb una rematada de cap inapel·lable (76’). Diumenge l’espectacle està servit a Wembley.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)