1a divisió FEF

El Cornellà es reforça amb Juanvi Canales

El porter de 21 anys arriba procedent del filial de l’Espanyol, però havent jugat l’última temporada cedit al Terrassa de segona FEF

La Unió Esportiva Cornellà fitxa al porter Juanvi Canales, que arriba procedent del filial de l’Espanyol. El jugador de 21 anys va jugar la temporada passada cedit al Terrassa de segona federació i es convertirà en competència per Lucas Anacker a la porteria dels verds.

Juanvi Canales és nascut a Palma de Mallorca i s’ha format a les categories inferiors de l’Espanyol fins a arribar al filial. Malgrat això, no ha tingut l’oportunitat de tenir-hi minuts i les dues últimes campanyes les ha jugat cedit a l’Ourense i al Terrassa. Amb l’Ourense va jugar divuit partits a la tercera divisió. L’any passat amb el Terrassa va tenir dotze participacions.

Juanvi és el cinquè fitxatge del Cornellà després d’Alfred Planas, Rubén Enri, Tavares i Danese. La seva incorporació podria tancar la porteria del Cornellà si la tasca de tercer porter la fa un jugador del juvenil. Juanvi tindrà complicat treure-li minuts i el rol d’indiscutible a un Lucas Anacker que va quallar una gran temporada l’any passat.

El Cornellà compta ara amb fins a catorze fitxes del primer equip i els moviments s’han de continuar produint al llarg dels pròxims dies per acabar de perfilar una plantilla que, avui dia, li falten encara moltes peces.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)