Més futbol

El Bayern comença el curs guanyant la supercopa (3-5)

El Bayern de Munic ha aconseguit el títol de la supercopa alemanya després d’imposar-se 3-5 al Leipzig. El conjunt dirigit per Julian Nagelsmann ha posat la directa cap al títol i al descans ja guanyava per 0-3 gràcies a les dianes de Musiala (14’), Mané (31’) i Pavard (45’), en una exhibició ofensiva i de recursos que ha deixat al seu rival sense capacitat de resposta. El joc de combinació i per bandes ha destrossat l’entremat del Leipzig, que no ha pogut ni sabut aturar les entremaliadures de Sabitzer, Musiala –en plan estel·lar durant el primer acte– o Sadio Mané, que ha pogut aixecat el primer títol com a davanter del conjunt bavarès.

En la segona part, el Bayern ha pogut fer més sang de la que ha fet i, finalment, ha acabat patint per mantenir el seu ampli avantatge. I és que, els muniquesos han vist com el seu rival revivia a còpia d’errors defensius i de perdonar diversos gols en els metres finals –l’assistent ha arribat a anul·lar dos gols als de Nagelsmann.

Això i l’orgull propi han donat ales al Redbull Leipzig, que primer ha fet l’1-3 gràcies a Halstenberg (59’), Gnabry ha tornat a posar terra pel mig (65’), però Nkunku, de penal, ha apropat als amfitrions (77’).

D’una jugada aïllada, Dani Olmo ha pogut fer el 3-4 amb un xut al pal curt que ha sorprès Neuer, una diana que ha posat emoció al tram final de l’enfrontament. I és que, el Leipzig ha tingut una clara ocasió per fer el 4-4 que hagués fet saltar la banca, quan una centrada prometedora des de l’esquerra s’ha passejat per davant de la porteria sense trobar rematador.

Amb el Leipzig buscant la desesperada. En el minut 98, Leroy Sané ha establert el 3-5 definitiu amb un golàs en el qual ha retallat dues vegades a un defensor i el porter rival.