Més futbol

Cesc Fàbregas jugarà a la segona italiana

El migcampista català fitxa pel Como de la ‘Serie B’ després de finalitzar el seu contracte amb el Mónaco

Cesc Fàbregas jugarà les dues pròximes temporades a la segona divisió d’Itàlia. El migcampista d’Arenys de Mar va finalitzar aquest mes de juny el seu contracte amb el Mónaco i ha decidit acceptar un projecte diferent i de futur al Como 1907, equip de la sèerie B. Fàbregas busca finalitzar la seva carrera sentint-se important i amb la intenció de començar a formar-se com a entrenador per començar una nova etapa a les banquetes a partir de l’estiu del 2024.

Cesc ha passat una última temporada complicadíssima a Mónaco. No va arribar a jugar més de cinc partits, i la seva última participació va ser el passat setembre. L’ex del Barça tenia clar que no finalitzaria d’aquesta manera la seva vida futbolística, i volia un projecte diferent. Ja no buscava un equip de primer nivell, sinó una opció on ser important als seus trenta-cinc anys i que li permetés també treure’s el carnet d’entrenador i, potser, començar a donar els seus primers passos a una banqueta quan deixi de jugar. I el Como li ha donat.

Els italians van acabar en la tretzena posició de la sèrie Btemporada passada, però l’objectiu d’aquesta campanya és pujar a primera. El Como 1907 es propietat d’una important empresa d’Indonèsia que vol fer créixer al club fins a arribar al màxim nivell. Aquesta idea ha estat important per seduir a un Fàbregas que serà un dels grans referents de la plantilla.

Després d’una més que exitosa trajectòria passant per Arsenal, Barça, Chelsea i Mónaco i guanyant una important quantitat de títols, també amb la selecció espanyola, Cesc Fàbregas tancarà la seva carrera futbolística al Como 1907 d’Itàlia. Una experiència diferent pel d’Arenys que ja mira al seu futur pensant en una nova etapa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)